Mossos d'esquadra. Els casos de ficció


Mossos d'esquadra. Els casos de ficció
VV.AA

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2019
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-17077-87-7
NÚMERO DE PÁGINAS: 272
DIMENSIONES: 15 x 23
FORMATO: Rústica amb solapes
PRECIO: 20,00 €

Una de les funcions del cos de Mossos d'Esquadra és la prevenció de fets delictius per evitar que els ciutadans es converteixin en víctimes d’aquests. Des de sempre hem impulsat una sèrie de campanyes d’informació amb diferents consells de seguretat adreçats a la ciutadania, que és la receptora dels nostres serveis. Ara fem un pas endavant en la manera de difondre’ls.

Alhora, el cos de Mossos d'Esquadra, com a part de la societat, té entre els seus membres persones que destaquen en diferents àmbits, com poden ser els esportius o els culturals. En aquest últim camp, compta amb escriptors reconeguts amb premis en diversos certàmens literaris i d’altres aficionats, així com també amb il·lustradors molt distingits.

D’aquesta fusió entre el treball policial i el món de la cultura neix aquest llibre.

En aquesta antologia de relats escrits per membres del cos de Mossos d'Esquadra volem fer palesa aquesta vocació de servei a través de diferents històries de ficció inspirades en casos reals, que tenen un rerefons basat en alguns dels nostres consells de seguretat. Els lectors podran passar una bona estona llegint trames molt variades i alhora descobriran algunes tècniques delictives, podran posar-se a la pell dels mossos i, en alguns casos, en la de les víctimes o, fins i tot, en la dels mateixos delinqüents per aprendre una cosa bàsica de la literatura i, per descomptat, de la vida: de vegades, res no és el que sembla.

Gràcies per acompanyar-nos.

AUTORS: Víctor del Árbol, Carlos Ladera , Quim Estrada, Carles Ribas, Rafa Melero Rojo, Joan Rodríguez, Fernández .. 144 , Ivan Llambí, Rubén Garcia Cebollero, Xavier Álvarez Llaberia, Sergi Tutusaus, Marc Pastor, Inés Sánchez Céspedes, Joaquim Bacardit Garcia, Ariadna Tuxell, Jose Barroso Suárez

ILUSTRADORS: Mireia Gasull Casanova, Andreu Sánchez, Ricard Rojals Miravet, Marc Pastor, Mirenxu, Josep Canet Iborra.

 

 
Quiénes somos
Autores
Libros
Distribución
Sala de prensa
Servicios Editoriales
Contacto
 
  todo título autor
Botón buscar
  Convocatòria III Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
   
  La Tienda de Alrevés Editorial
   
  Encuéntranos en Facebook
   
  Síguenos en Twitter
   
EDITORIAL ALREVÉS / Passeig Manuel Girona 52, 5º 5ª 08034 Barcelona / +34 93 203 5258 / www.alreveseditorial.com / Aviso Legal