La Festa dels Crancs


La Festa dels Crancs
Núria Casas

AÑO DE PUBLICACIÓN: 2011
IDIOMA: Català
ISBN: 978-84-15098-08-9
NÚMERO DE PÁGINAS: 128
DIMENSIONES: 14x21
FORMATO: Tapa Dura
PRECIO: 17,00 €

Càncer és «una paraula que esgarrifa, que diem només a mitges, que associem molt sovint a patiment, a tractaments molt durs, a alopècia, al color gris, a mort...». Però és una paraula que forma part de la vida de moltes persones, directament o indirecta, i que amaga vivències i realitats molt complexes.
La Núria Casas ens acosta a aquesta malaltia sense dramatismes, amb naturalitat, amb cruesa i amb un finíssim sentit de l’humor, a través d’un recull de contes breus d’una gran qualitat literària. A La festa dels crancs, quatre dones (l’Àfrica, la Mariajo, la Yolanda i l’Alícia) comparteixen amb nosaltres sentiments i vivències des de la intimitat de la malaltia. Són contes carregats de sensibilitat, que traspuen i encomanen força, profunditat i, sobretot, ganes de viure.
La Festa dels crancs, però, també és la metàfora de la vida i la mort. Un llibre inacabat, que veu la llum anys després del seu inici gràcies a una multitud de persones de l’entorn de l’autora, que hi ha col·laborat (desinteressadament és poc) amb generositat i amor. Un llibre interromput, en el que allò que hi falta, el què la Núria no va arribar a escriure, parla tant com allò que està escrit.

  El9nou Ressenya a Catalunya Cristiana  

 

  Elter Manlleu Osona Comarca Marta Casas i Josep Forment a Catalunya Radio (Els Matins de Catalunya Radio) Entrevista a radio Roda (Minut 34 comença l'entrevista) La Finestra Digital  
 
Quiénes somos
Autores
Libros
Distribución
Sala de prensa
Servicios Editoriales
Contacto
 
  todo título autor
Botón buscar
  Convocatòria III Premi Memorial Agustí Vehí de Novel·la Negra
   
  La Tienda de Alrevés Editorial
   
  Encuéntranos en Facebook
   
  Síguenos en Twitter
   
EDITORIAL ALREVÉS / Passeig Manuel Girona 52, 5º 5ª 08034 Barcelona / +34 93 203 5258 / www.alreveseditorial.com / Aviso Legal